Aaristos

Lage temperatuur verwarming

aaristos5

Meer comfort, lagere energierekening

aaristos6

Henrad heeft met hun onderscheidende Softline Eco de wetten van de radiatortechnologie verlegd. Bij traditionele radiatoren worden voor-, en achterplaat tegelijkertijd verwarmd, terwijl u uw warmtecomfort alleen aan de voorzijde wilt hebben. Bij de energiebesparende ECO radiator van Henrad vindt de instroom van water alleen in de voorplaat plaats. In slechts 2 minuten bereikt de prestigieuze radiator al een behaaglijke temperatuur van 43oC. U beleeft hierdoor 23% sneller een aangenaam gevoel van comfort ten opzichte van een gewone radiator. Waar traditionele radiators aan de onderzijde altijd een lage(re) temperatuur hebben, weet de Softline Eco de warmte gelijkmatig te verdelen over de hele radiator. Dit lijdt tot de helft meer comfortabele stralingswarmte.

Energiebesparend

Aangezien deze aantrekkelijke radiator zijn warmte hoofdzakelijk afgeeft aan de voorzijde gaat er minder stralingswarmte verloren door de muur via de achterkant van de radiator. Hierdoor treedt er een daling van energieverlies op van zo’n 9%. Bovendien heeft Henrad de radiator fabrieksmatig ingeregeld en afgesteld, wat nog eens zorgt voor een besparing tot 6%. Als u hem benut in een LageTemperatuurVerwarmings systeem levert dat nog éxtra op!

U wilt geen compromis sluiten. U wilt energie besparen en het oog wil ook wat. De Henrad Softline Eco is bij Aaristos Energieadvies en Installaties verkrijgbaar in meer dan 200 verschillende speelse en modieuze kleuren zowel als gewone paneelradiator en als designradiator met vlakke voorplaat. De Henrad ECO past moeiteloos in uw interieur. Ontdek welke mogelijkheden de Henrad Eco voor u heeft.

De zuinigste radiator van Nederland

Ventileren en verwarmen met Jaga Oxygen

Bent u uw huis aan het bouwen of verbouwen? Of wilt u uw radiatoren vervangen voor duurzame exemplaren? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn de zuinigste radiators van Nederland (kwaliteitsverklaring Kiwa Instituut) en zeker de moeite waard voor uw interieur.

De Low-H2O radiatoren van Jaga bevatten 90% minder water dan gewone plaatstalen radiators. Bovendien hebben ze geen zware staalplaten die eerst opgewarmd hoeven te worden. De Low-H2O radiator bevat eenultramoderne warmtewisselaar met supersnelle warmtegeleider die de warmte meteen doorgeeft aan de ruimte.

Strada_Grey_PackshotOnWhite_HR
Jaga Low-H20

De CV ketel hoeft het water maar tot 28oC te verwarmen en de Low-H2O radiator geeft al meetbaar zijn warmte af. Ten opzichte van bijvoorbeeld vloerverwarming verbruikt de radiator bijna 80x minder gas om op te warmen voordat het systeem warmte afgeeft aan de ruimte. U kunt uw verwarming ’s morgens gerust 20 minuten later aanzetten. De radiator reageert direct op de vraag naar warmte en biedt zo meer comfort met 9 tot 16% minder energieverbruik.

 

Verwarming en ventilatie

Speciaal voor de Low-H2O radiatoren heeft Jaga een DBE systeem ontwikkeld (Dynamic Boost Effect). Dit ingenieuze systeem zorgt er optioneel voor dat het vermogen tot drie maal vergroot wordt. Sommige typen kunnen zelfs gecombineerd worden met het Oxygen ventilatiesysteem.

Radiator en vraaggestuurd ventilatiesysteem in één zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Deze combinatie kan zorgen voor een energielabel sprong of EPC-reductie.

Stylistenteam

Low H2O compenseert de traagheid van vloerverwarming, levert meer comfort en verbruikt minimaal 5% minder energie. De slanke en elegante Low H2O radiators zijn verkrijgbaar in in nagenoeg 50 verleidelijke kleuren. Ziet u op tegen ‘lelijke’ radiatoren? Geen probleem. Het Jaga stylistenteam dat jaren ervauing heeft opgedaan in de interieurbranche staat voor u klaar om persoonlijk advies te geven op het gebied van vorm, kleur en materiaal.

Wilt u samen met Aaristos Energieadvies en Installaties de Jaga showroom bezoeken of wilt u eens met het Jaga stylistenteam van gedachten wisselen? Bel of mail ons en wij regelen een afspraak voor u.