Aaristos

Onze kernwaarden

Bent u geïnteresseerd in wat Aaristos Energieadvies en Installaties in het bijzonder voor u kan betekenen? Wilt u weten wat u kunt verwachten en hoe wij te werk gaan? Speciaal voor u hebben wij onze principes en kernwaarden vastgelegd. Onze kernwaarden zijn bepalend voor onze identiteit en vormen de inspiratie voor onze handelswijzen.

Onze waarden:

Professionaliteit en vakmanschap

Een CV Ketel, de badkamer en andere installaties moeten jarenlang zorgeloos door u gebruikt kunnen worden. Aaristos Energieadvies en Installaties is één van de weinige installateurs in de regio Oirschot en Liempde die door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven en KvINL is gecertificeerd voor de aanleg van verwarmings-, gas- en rioleringsinstallaties. Bovendien is Aaristos gekwalificeerd om voornoemde installaties te keuren naar de geldende wetten en NEN-normen en een keuringsrapport te overleggen.
Daarnaast komt ons vakmanschap tot uiting in onze keuze voor producten en materialen die bij de installaties geïmplementeerd worden. Of het nu gaat om een wastafel van Villeroy & Boch, sanitair van Grohe of leidingwerk van Rehau: Wij maken uitsluitend gebruik van A-merken met gegarandeerde service en garantie.
In alles wat we doen streven we naar de hoogste normen.

Betrouwbaar

In het huidige internettijdperk lijkt het steeds moeilijker om afspraken na te leven. Afspraken worden met het grootste gemak verschoven of afgezegd. Als ze al worden afgebeld.
Bij Aaristos Energieadvies en Installaties doen we dat anders. Wij doen wat we beloven. Dat begint al met gewoon op tijd komen. En mocht er onverhoopt toch iets tussen komen, dan laten we dat tijdig weten.

Duurzaamheid en kennis

De wereld staat niet stil. Dit kan zeker gezegd worden van de ontwikkelingen in de installatiebranche. Door het intensief volgen van kennisseminars, beurzen en cursussen blijft Aaristos Energieadvies en Installaties voortdurend op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, mogelijkheden in energiebesparing en van moderne systemen met smartphone/tablet.

Door het toepassen van energie- en milieubesparende technieken zoals bijvoorbeeld zonneboilers, lucht/water warmtepompen en warmteterugwinning draagt Aaristos Energieadvies en Installaties een steentje bij aan duurzaamheid. En belangrijk: met onze eigen verrichtingen zijn we uiteraard begaan met het besparen van het milieu.

Integriteit en duidelijkheid

We zijn in ons handelen duidelijk, oprecht en zorgvuldig. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de basis is van langdurige relaties. Betrokkenheid, goed overleg en open communiceren zonder om de pot heen te draaien maken snel en adequaat handelen mogelijk.