Aaristos

Wie zijn wij

Aaristos Energieadvies en Installaties

Wat hebben installaties op het gebied van (duurzame) energie, loodgieterswerk, centrale verwarming, regenwaterafvoer, dakbedekking en zelfs complete badkamers met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden ingevuld door Aaristos Energieadvies en Installaties. Vanuit twee vestigingen in Oirschot en Liempde verzorgt Aaristos het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw technische installaties.

Bij Aaristos Energieadvies en Installaties zijn we begaan met het verhogen van uw comfort op diverse terreinen. Van het vervangen van een wastafelkraan en het aanbrengen van vloerverwarming of een CV-ketel tot de verbouwing van uw design badkamer: elke dag gaan wij enthousiast voor u aan de slag.

Onze expertise

Aaristos Energieadvies en Installaties maakt met behulp van techniek uw leven gemakkelijker en plezieriger. Met onze kernwaarden verbinden wij ons enthousiasme aan kennis, vakmanschap en, zeker niet te vergeten, duurzaamheid. Of het nu gaat om renovatie, verbouw(ing), nieuwbouw, onderhoud of service: onze medewerkers staan graag voor u klaar. Betrokkenheid, pro-actief met u meedenken en een passie voor gas-, en waterinstallaties is daarin essentieel.

Om in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele trends in leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik richten wij ons steeds meer op duurzame energietoepassingen. Voorbeelden hiervan zijn warmtepompen en zonneboilers, maar ook energiebesparingsadvies behoort hiertoe.

Streeft u naar energiebesparing en tegelijkertijd naar een bijdrage aan duurzaamheid, dan helpen wij u hier graag mee op weg. Aaristos Energieadvies en Installaties ontzorgt haar klanten en voorziet woningen van een comfortabel – en wat ons betreft, liefst – energiezuinig en duurzaam binnenklimaat.

Aaristos Energieadvies en Installaties; Duurzaam Beter!