Aaristos

Wat we doen

Energieadvies

energieadviesMet simpele oplossingen kunt u al besparen op uw gas- en waterverbruik. Samen met u bekijken we uw jaarafrekening en adviseren we u objectief over de mogelijkheden om op uw energie te besparen. Om op energiekosten te besparen helpen wij u met onze energie-overstap-service op no cure no pay basis.

Duurzame energie

duurzameBent u op zoek naar een oplossing voor het verwarmen, ventileren of koelen van uw woning of bedrijf? Én wilt u een substantieel bedrag besparen op uw energierekening? Wij adviseren, leveren en installeren duurzame systemen zoals onder andere lucht/water warmtepompen, zonneboilers en WarmteTerugWinning.
Steek uw licht eens bij ons op!

Van loodgieter tot complete badkamer

van loodgieter tot complete badkamerNaast eenvoudig loodgieterswerk zoals het (ver)leggen van waterleiding en afvoer, behoort ook de montage van comfortabele, luxe of exclusieve sanitair en badkamers tot ons domein. Zowel de levering als de installatie verzorgen we voor u. Sterker nog: desgewenst zorgen we dat u eerst zelf een badkamer kunt ervaren voordat u tot aanschaf overgaat.
Laat u door ons inspireren!

CV-ketel en vloerverwarming

cv ketel en vloerverwarmingAls installatiebedrijf leveren en installeren wij uiteraard CV-ketels en vloerverwarming. Anders dan anderen bekijken wij eerst samen met u wat er is veranderd in uw leven sinds u zo’n 15 jaar geleden uw laatste CV-ketel hebt vervangen. Wellicht zijn uw kinderen uit huis, heeft u juist kinderen gekregen of heeft u in die periode een stortdouche geïnstalleerd. Wij passen ons advies en type CV-ketel op uw levensfase aan.

Dakbedekking

dakbedekking Wij verzorgen de aanleg van (bitumen) dakbedekkingen voor uw aanbouw, schuur, dakkapel of tuinhuis. Uiteraard zorgen we hierbij voor goede isolatie om lekkage en condensproblemen te voorkomen en werken we uw dak keurig af met een daklijst. Aaristos’ eigen voorkeur gaat uit naar een moderne, milieuvriendelijke variant, gemaakt van materiaal uit de rubberfamilie. Uiteraard is de keus aan u.

Koper en zinkwerk

koper en zinkwerk In Nederland regent het vaak en hard. Een goede afwatering en dakgoot zijn daarom essentieel. Wij zorgen dat uw afwatering goed functioneert en u geen lekkages meer heeft.
Wilt u een zijde aan uw woning of bedrijf bezetten met koper of zink, dan kan dat natuurlijk ook.

Vraag ons gerust wat we voor u kunnen betekenen.

Bij alles wat we doen en wat we leveren maken wij uitsluitend gebruik van A of A+ merken. Wellicht iets prijziger, maar wél van fabrikanten en leveranciers die achter hun product staan. Waarvan we zeker weten dat ze garant staan in het geval er iets mis mocht zijn. Bovendien hebben deze fabrikanten in hun bedrijfsbeleid opgenomen dat ze op enigerlei wijze bijdragen aan een mindere belasting voor het milieu.