Aaristos

Service en onderhoud

Om uw huis warm en comfortabel te hebben én te houden, is een goed werkende verwarmingsinstallatie noodzakelijk. De aanschaf van een nieuwe verwarmingsinstallatie is een investering. Daarom is het van belang om de installatie goed te onderhouden. Dit verlengt de levensduur van de installatie en zorgt er tevens voor dat u er een hoger rendement uit kunt halen. Ook verkleint het de kans op storingen en onveilige situaties.

Aaristos is specialist in het onderhouden van uw verwarmingsinstallatie. We zorgen er met onze onderhoudsservice graag voor dat u elke dag kunt genieten van een prettige temperatuur in huis. U kunt kiezen uit drie mogelijkheden. Wilt u meer weten over de prijzen die we hanteren voor onderstaande mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien u graag van meer informatie.

1. Zilver

Kiest u voor de zilveren optie, dan kiest u niet voor een abonnement maar voor jaarlijks onderhoud. Wij houden het tijdstip in de gaten en zorgen er zodoende voor dat we uw installatie jaarlijks checken op kwaliteit, werking en eventuele storingen. Bij de zilveren optie betaalt u de materiaal- en arbeidskosten.

2. Goud

Het gouden abonnement biedt u de zekerheid van jaarlijks onderhoud, waarbij u geen arbeidskosten betaalt. We zorgen er op abonnementsbasis voor dat uw installatie naar behoren werkt en zijn op die manier in staat om tijdig eventuele storingen te verhelpen. Als er onderdelen of materialen vervangen dienen te worden, komen deze kosten voor uw rekening.

3. Platinum

Platinum betreft een all-in abonnement op het gebied van onderhoud en service. Met deze onderhoudsservice hoeft u niet meer om te kijken naar de staat van uw installatie; Aaristos neemt deze volledige zorg van u over.